top of page
Alle vragen over de Eleven Australia producten!
 
Bevatten de producten sulfaten?

We laten u graag weten dat ons gehele assortiment sulfaatvrij is! Dankzij de bijgewerkte technologie eind 2020 konden we nieuwe sulfaatvrije shampoos lanceren. 

 
Dus hoe weet je hoe de nieuwe sulfaatvrije shampoos eruit zien?

Gemakkelijk, elke shampoo heeft een SF-symbool op de voorkant van elke fles.

Wat moet je nog meer verwachten?

Verwacht dezelfde romigheid en geweldige reiniging als van onze huidige shampoos, maar als het het schuimende schuim is waar je van houdt, zoals alle sulfaatvrije shampoos, moet je misschien twee keer shamponeren.

​Zijn  de producten parabenenvrij?

Ja! Alle producten van ELEVEN Australia zijn vrij van parabenen.

Is het assortiment veganistisch?
We laten je graag weten dat we een reeks stylingproducten, shampoos, conditioners en behandelingen hebben die geschikt zijn voor onze veganistische klanten, maar ons hele assortiment is niet veganistisch. 

De enige dierlijke producten die we in ons assortiment hebben, zijn hoogwaardige zijde-aminozuren afkomstig van zijderupsen, lanoline afkomstig van schapenwol en bijenwas. De dieren worden tijdens het proces niet geschaad, wat een van de redenen is waarom we een geaccrediteerd dierproefvrij bedrijf van PETA zijn.

Is het assortiment glutenvrij?
Afgezien van producten die gehydrolyseerd tarweproteïne bevatten om het volume te vergroten en fijn haar te verzorgen, is elk ander product in ons assortiment glutenvrij. 

Bevatten de producten siliconen?
Grote vraag. Sommige van onze producten bevatten siliconen die zijn afgeleid van zand. Siliconen zijn veganistisch vriendelijk en glutenvrij. Ze zijn lichtgewicht en niet vettig en helpen bij het verzachten, ontwarren, beschermen tegen hitte, kroezen verminderen, glans geven en nog veel meer! Ze zijn effectief bij zeer lage concentraties en kunnen gemakkelijk worden verwijderd door het haar te shamponeren.

Bevatten de producten palmolie?
Op zichzelf is palmolie geen ingrediënt dat we in onze producten gebruiken, maar een handvol andere
ingrediënten die we gebruiken, bevat palmolie.

Bevatten de producten synthetische eiwitten?

Geen van de producten in ons assortiment maakt gebruik van synthetische eiwitten. We gebruiken natuurlijke eiwitten die zijn afgeleid van soja en planten.

 

Kun je je de producten gebruiken bij hairextensions?

Onze producten zijn geschikt voor de meeste soorten hairextensions, maar we raden altijd aan om eerst de fabrikant van je haarextensie te controleren.

Is de verpakking recycleerbaar?

Ja! Alle verpakkingen van ELEVEN Australia zijn recycleerbaar.

Zijn de ingrediënten afkomstig van Australiê?

Waar mogelijk gebruiken we graag inheemse Australische ingrediënten zoals quandong, woestijnkalk en acaciazaad in Miracle Hair Treatment of Australische macadamia-notenolie in Keep My Color Treatment Blonde.

Helaas produceert Australië niet alle ingrediënten die we nodig hebben, daarom kopen we ook ingrediënten uit andere landen.

Zijn de producten kleurveilig?

Ja, alle producten van ELEVEN Australia zijn veilig te gebruiken op gekleurd haar. Onze gepatenteerde combinatie van Trideceth-9, PG-Amodimethicone en Trideceth-12 beschermt de haarkleur tegen vervaging. Zelfs bij gebruik van sulfaten beschermt deze combinatie van ingrediënten het haar tegen kleurverlies.

Is het smooth and shine anti frizz serum een hittebeschermer?

Ons Smooth & Shine Anti Frizz Serum bevat een reeks biologische arganolie om hittebescherming te bieden. Voor optimale hittebescherming raden we aan om het haar voor te bereiden met Miracle Hair Treatment voordat je het met hitte gaat stylen, omdat het lichtgewicht is en geschikt voor alle haartypes.

Tot welke temperatuur beschermt miracle hair treatment?
Onze Miracle Hair Treatment beschermt tot 220 ° C graden hitte met gereedschap.

Wat is de ph-waarde van de shampoos, conditioners en behandelingen?
Alle producten zijn pH-gebalanceerd voor het haar, de hoofdhuid en de huid. Onze shampoos zijn tussen 5,5 en 6,5, wat helpt bij het openen van de cuticula, terwijl onze conditioners en behandelingen variëren tussen 3,0 en 4,5 om de cuticula te sluiten en het haar te verzegelen.

Beschermt miracle hair treatment tegen chloorschade?
Regelmatig zwemmen in het zwembad kan je haar beÏnvloeden, wat resulteert in droog en beschadigd haar. Houd het gezond en fris met Miracle Hair Treatment - een dagelijkse leave-in-behandeling die rijk is aan woestijnkalk, quandong en zijde-aminozuren.

 

Zit er alcohol in het I want body volume foam?
Onze I Want Body Volume Foam bevat geen alcohol. In combinatie met castorzaadolie en citroenzuur zorgt het schuim voor gewichtloos volume zonder dat het haar plakkerig of knapperig aanvoelt.

Wat maakt de Keep my blonde-behandeling tot een conditionerende behandeling?
Het valt niet te ontkennen dat blond haar vaak extra hydratatie nodig heeft. Onze op blauw gebaseerde behandeling is rijk aan macadamia-olie om het haar te hydrateren en te verzorgen, waardoor het haar een gezonde glans krijgt.

Kan ik behandelingen zoals 3 minute repair rinse out treatment of Keep my color treatment blonde een nacht in mijn haar laten zitten?
Onze behandelingen werken snel en hoeven niet langer dan een paar minuten in uw haar te zitten om optimaal te profiteren. Als je haar wat extra verzorging nodig heeft, probeer dan de maskers 2-3 keer per week te gebruiken.

Mijn huid en hoofdhuid raken snel geïrriteerd. Welke producten zou je mij aanbevelen?

De huid van iedereen kan anders reageren op een reeks ingrediënten en geuren. Een goede manier om te weten welke producten voor u geschikt zijn, is door een patch-test uit te voeren - breng gewoon een kleine hoeveelheid product aan op uw pols en wacht 20 minuten om te zien hoe uw huid reageert.

We raden ook ten zeerste aan om met uw haarstylist te chatten om de beste productcombinatie te bepalen, voordat u naar uw arts gaat om op allergieën te controleren.

Zijn de producten veilig te gebruiken op met keratine behandeld haar?

We hebben onze producten getest op haar dat met keratine is behandeld en hoewel het veilig is om te gebruiken, raden we je aan om bij je merk Keratine na te gaan wat het veiligst is op hun product, aangezien elke formule specifieke nazorg nodig heeft.

Hoe lang biedt miracle treatment hittebescherming na het aanbrengen?

Als de Miracle Treatment wordt aangebracht na het wassen en volgens de instructies, zou de hittebescherming effectief moeten zijn tot de volgende keer dat het haar nat of gewassen is of er iets aan is toegevoegd zoals een serum of spray.

Zijn Eleven Australia-producten veilig te gebruiken tijdens de zwangerschap en borstvoeding?

Onze producten ondergaan uitgebreide veiligheidsbeoordelingen en tests om er zeker van te zijn dat ze veilig zijn voor het beoogde gebruik. We hebben geen informatie die erop zou wijzen dat onze producten onveilig zijn voor gebruik tijdens zwangerschap of borstvoeding. Omdat zwangerschap en borstvoeding echter medische aandoeningen zijn, raden we u altijd aan om bij uw arts na te gaan welke producten geschikt zijn voor gebruik.

Gebruikt Eleven Australia synthetische geurstoffen?

We gebruiken een mix van synthetische en natuurlijke geuren in onze producten. We hebben ontdekt dat natuurlijke geuren soms meer reacties kunnen veroorzaken dan synthetische geuren, aangezien synthetische geuren meestal minder allergenen bevatten, maar bij al onze producten raden we altijd aan om voor gebruik eerst een patchtest uit te voeren, zodat u zeker weet dat de producten veilig en veilig zijn. geschikt voor uw huid en haar.

bottom of page