top of page
175677005_105155381715036_5413021070338595016_n.jpeg

Omniblonde

REJUVENATION

Door het Omni Lightening Defense Complex is deze haarverzorging ontwikkeld voor blond haar. Deze bevat ingrediënten zoals zonnebloemextract, maissuiker en gojibessen.

Het helpt geblondeerd, droog en stug haar zijdezacht te worden, zonder het te verzwaren.

Bestaat in shampoo, conditioner, leave-in en masker.

OB_WEB_PROD_Rejuvenation-shampoo_300_edi

CLEAN UP YOUR ACT

Dit bevat het krachtige Omni lightning Defense Complex, goijibessen en plantaardige protëinen. Reinigt de hoofdhuid als het haar grondig terwijl de haarkleur wordt beschermd. De milde ingrediënten kalmeren de hoofdhuid en maken je haar weer sterk en glanzend.

Bestaat in shampoo.

omni-blonde-clean-up-your-act-detox-shampoo-1000ml-3157-107-1000_1_edited.png

SKIP A DAY

Dry shampoo die gebruik maakt van plantaardige keratine voor het reinigen en absorberen van talg voor een verfrissende look. Omni Lightning Defense Complex maakt het haar sterk en veerkrachtig. Bovendien biedt het ook textuur en kleurbescherming.

Skip a day

COOL SIGNATURE

Cool signature zorgt ervoor dat je koele of asblonde kleur langer houdt. Met violet pigmenten die koper of geeltinten neutraliseren en met behulp van het Omni Lightning Defense Complex hernieuwen deze producten de mooie, koele kleur van je haar.

Bestaat in shampoo, conditioner, leave-in en masker.

8c0d7522fa19cbf58f4a91f2754f89df-image_e

MAGICALLY TRANSFORMING

3 haarmaskers die het Omni Lightning Defense Complex bevatten. Er bestaat een intense treatment, een violet treatment en een tomato retreatment.

de tomato retreatment vermindert de groene verkleuring van blond haar en zorgt dat de kleur niet vervaagt.

tomato retreatment

KEEP YOUR COOLNESS

Violet dry shampoo combineert de voordelen van violet pgmenten en het Omni Lightning Defense Complx samen met het comfort van een droogshampoo. het vermindert koper of geeltinten in blond haar en biedt kleurbescherming terwijl het talg absorbeert. Het haar ziet er koel en fris uit met textuur en een glamoureus volume.

keep your coolness_edited.jpg
bottom of page